FAQ – usein kysytyt kysymykset
Covid 19 ja shakkinyrkkeilytapahtuma 02.10.2021

K: Järjestetäänkö tilaisuus varmasti?

V: Olemme sitoutuneet järjestämään tapahtuman. Ääritapauksessa paikalla tilassa olisivat vain ottelijat, tuomarit ja valmentajat ja yleisö voisi seurata ottelua Tiketti Stream-palvelun kautta.

 

K: Mitkä rajoitukset koskevat Paasitornia lokakuun alussa?

V: Meillä, kuten kenelläkään muullakaan, ei ole tästä täyttä varmuutta vaikka tilanne paraneekin. Tällä hetkellä olettamuksena on, että täysin rokotetut henkilöt voivat vapaasti osallistua yleisötapahtumiin.

 

K: Paljonko lippuja on saatavilla?

V: Tapahtumaan myydään 250 PERUS-tason lippua ja 50 VIP-tason lippua.

 

K: Kuinka voin varmistua, että ostamani lippu kelpaa eivätkä rahat mene hukkaan?

V: Mikäli haluat osallistua paikan päällä, on paras hankkia rokotustodistus ja ostaa VIP-lippu mahdollisimman pian. Jos joudumme peruuttamaan läsnäolijoiden lippuja, annamme etusijan VIP-lipun ostaneille. Muita lippuja voidaan joutua muntamaan Tiketti Stream-lipuiksi mikäli rajoitukset tiukkenevat. Tässä tapauksessa luonnollisesti palautamme lippujen hinnan erotuksen. 

 

K: Rajoitetaanko Stream-lippujen määrää?

V: Ei. Tiketti Stream-lipun pystyy varmasti käyttämään. Jos kuitenkin myöhemmin päätät haluta tulla katsomaan tapahtumaa paikan päälle, on sinun ostettava kokonaan uusi lippu. 

 

K: Voiko tilaisuuteen osallistua jos on sairastanut Covid-taudin tai tekemällä testin?

V: Näkemyksemme mukaan on paras ottaa rokote, vakavan tautiriskin välttääkseen. Mikäli kuitenkin Suomess on lokakuussa käytössä koronapassi joka sallii osallistumisen myös parantuneille ja testatuille, tulemme noudattamaan säädöksiä ja viranomaisohjeita ja laajennamme pääsyä. 

 

K: Mitä muita riskejä tilaisuuteen liittyy?

V: Jotain täysin odottamatonta voi tietysti aina tapahtua.

Laatija: Tero Weckroth

Tiketti_logo.png
VAIHTOEHDOT:
  • STREAM-LIPPU (10,00€)
  • PERUSLIPPU (25,00€)
  • VIP-LIPPU (75,00€)