top of page

Verkkokaupan yleiset ehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät nordicchessboxing.com-verkkokauppaa (Verkkopalvelua) koskevat toimitus- ja sopimusehdot. Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Nordicchessboxing.com -asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen ja maksettua liitteenä olevan laskun. 

 

1. Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Verkkokaupan ylläpitäjä on Nordic Chessboxing Oy,  y-tunnus 2413563-9.

2. Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Palvelun voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

 

3. Maksut ja hinnat

Palvelun käytöstä peritään tilausta kohden tuotteiden hinta sekä viiden (5) euron toimitusmaksu, jolla katetaan toimitus- ja mahdolliset palautuskulut. Huomaa, että tuotteen eri versioiden hinnat voivat olla erilaiset versiosta riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen lähetetyn laskun perusteella. Verkkokaupassa voidaan maksaa pankkisiirrolla mistä tahansa pankista josta voi tehdä siirtoja IBAN-tileille. 

 

4. Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu


4.1 Tuotteiden toimitus

Tilauksen maksamisen jälkeen tuotteet postitetaan kohtuullisessa ajassa, mikä yleensä on viiden (5) arkipäivän kuluessa käyttäjän ilmoittamaan osoitteeseen. Postitus tapahtuu 2. luokan postissa. 

4.1.1 Tekijänoikeudet

Tiedostotuotteiden sisältämät materiaalit ovat tekijänoikeuden suojaamia ja tekijänoikeudet omistaa palveluntarjoaja tai tämän alihankkijat. Asiakas saa maksua vastaan tuotteisiin ja palveluun vapaan henkilökohtaisen käyttöoikeuden ei-kaupallisiin ja kaupallisiin käyttötarkoituksiin. Tuotteet ja palvelut ovat tarkoitettu ainoastaan Asiakkaan omaan tai liiketoimintansa käyttöön. Näiden tuotteiden luovuttaminen eteenpäin muokkaamattomina katsotaan tekijänoikeuksien rikkomiseksi.

 

4.2 Poikkeustilanteet

Jos tuote on loppu varastostamme, toimitusaika voi olla 2-3 viikkoa. Ilmoitamme tapauksista aina tilaajalle erikseen sähköpostitse tai tekstiviestillä. Mikäli tuote on loppu, käyttäjällä on oikeus peruuttaa tilaus, missä tapauksessa mahdolliset maksut palautetaan tilaajalle. 

 

4.2.1 Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa (esimerkiksi kuittaamalla sen postista). Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

 

5. Vaihto- ja palautus

Palveluntarjoaja myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen events@nordicchessboxing.com

 

6. Takuu ja virhevastuu

 

6.1 Tuotteiden takuu

Tuotteilla ei ole takuuta.

6.2 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita. Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7. Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Ehtojen on kuitenkin aina oltava voimassa olevien lakien ja kuluttajansuojamääräysten mukaisia. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.

bottom of page